Här hittar du korta videos från The Food Studio i samarbete med Nyheter24 samt filmerna från de live-sändningar som jag har gjort på Facebook under våren 2017 Följ mig på Instragram (@pionerochbrod) eller Facebook så missar du inte när nästa film publiceras. På den här sidan kommer du att hitta både filmerna och kompletta recept som är enkla att skriva ut!
#bakamedanna #thefoodstudio

Videorecept: Enkel och snabb äppelpaj på burk
Den här äppelpajen kanske kan ses som fusk av några men har man begränsat med tid och snabbt vill fixa ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Vegetarisk och glutenfri Jiapche (gjord på sötpotatisnudlar)
Vegetarisk och glutenfri Japchae 1 msk sesamolja 2 msk soja 1 msk farinsocker kokta sötpotatisnudlar 1/2 zucchini 1 morot 300 ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Fish tacos – varför inte variera fredagsmyset?
Fish tacos 4 portioner 1/2 tsk spiskummin 1/2 tsk chiliflakes salt och peppar 400 g fiskfilé (vit fisk, t.ex. torsk) ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Trendig poké bowl (eller Buddha bowl)
Poké bowl (eller buddha bowl) är hett i höst! Och fasligt gott. Och det är till på köpet väldigt enkelt ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Snabb pasta med bacon, spenat och äpple
Pasta med bacon, spenat och äpple som toppas med lite citronsaft?? Om du tycker att det låter konstigt så kan ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Kikärtsbiffar i pitabröd med grillad paprika (vegetariskt)
Kikärtsbiffar i pitabröd med grillad paprika (vegetariskt) 4 portioner 2 st röda paprikor olivolja 1 st gul lök 1 st ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Frasiga våfflor – så lyckas du #bakamedanna
Onsdagen 22 mars bakas det våfflor i #bakamedanna live på Facebook kl. 19:00. Jag ger er mina bästa knep för ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Att temperera choklad – enklaste sättet
I livesändningen onsdagen den 1 mars kl. 19:00 på Facebook tempererade jag choklad. Jag berättade varför jag tempererar choklad och vad ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Mumsiga mazariner – så lyckas du
I nästa livesändning onsdagen den 15 februari kl. 19:00 på Facebook bakar vi mumsiga mazariner. Vill du veta mina bästa ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Muffins med hallongömma och hallonsmörkräm
På onsdag 8 februari kl. 19:00 kör jag nästa livesändning på Facebook. Då blir det lakritsmuffins med hallongömma och smörkräm ...
Läs Mer
Läs Mer

Billig nudelwok – när alla pengar gått åt till jul
Billig nudelwok - serveras med rostbiff 4 portioner 250 g äggnudlar 1 påse frysta wokgrönsaker 1 msk rapsolja 1 1/2 ...
Läs Mer
Läs Mer

Ost- och skinkpaj – perfekt om du har överbliven julskinka
Ost- och skinkpaj - perfekt om du har lite överbliven julskinka 1 st 180 g (3 dl) vetemjöl 100 g ...
Läs Mer
Läs Mer

Juligt knäckebröd – smakar gott till både sill och julskinka
Juligt knäckebröd ca 12 st portionsknäcken (eller bakas ut på två bakplåtspapper som man bryter isär) 25 g jäst 4 ...
Läs Mer
Läs Mer

Chokladkaka med baileysgrädde
Chokladkaka med baileysgrädde 1 st 150 g (2 1/2 dl) vetemjöl 225 g (2 1/2 dl) strösocker 20 g (1/2 ...
Läs Mer
Läs Mer

Vegetarisk sill – servera inlagd aubergine på årets julbord
Vegetarisk sill - inlagd aubergine med lime, rosépeppar och rödlök 1/2 dl ättikssprit 2 dl strösocker 3 dl vatten 1 ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Chokladfyllda lussebullar i långpanna
Chokladfyllda lussebullar i långpanna Fördeg: 25 g jäst för söta degar (röd) 175 g (1 3/4 dl) röd mjölk 225 ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Söta chimichangas rullade i kanelsocker
Söta chimichangas rullade i kanelsocker 8 st (4 portioner) 8 st minitortillabröd 200 g färskost (typ philadelphiaost) 2 msk gräddfil ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Kanelbullar med extra kanel och mycket smör
Jag gillar ju allt som har med deg att göra, det mesta i alla fall. Men att titta på en ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Zoodles (zucchinipasta) med pesto och färska champinjoner
Zoodles med pesto och färska champinjoner 2 portioner 1 st zucchini (ca 400-500 g) olivolja 3 msk pesto (använd vegansk ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Chokladbiskvier doppade i mörk choklad
Chokladbiskvier är bland det godaste bakverk jag vet. När jag går på kondis så beställer jag chokladbiskvi i 9 fall ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Detroit style pizza
Det här är en tjock pizza som du gör i en form med kanter, glöm allt vad tunna och krispiga ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Slidersbröd (hamburgerbröd)
Detta recept publiceras i samarbete med Nyheter24. Bröden passar utmärkt till receptet på Sliders med sötpotatispommes och tryffelmajo. Alla videorecept ...
Läs Mer
Läs Mer

Videorecept: Chiapudding – det perfekta mellanmålet
I samarbete med Nyheter24 kommer jag att under hösten 2017 presentera en hel hög korta bak-och matvideos på www.nyheter24.se/mat. Håll ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Kladdkaka med Shireen #bakamedanna
KLADDKAKA! Onsdagen 25 april gästades #bakamedanna av Shireen Selfelt, vinnare av Hela Sverige bakar 2016. Vi bakade kladdkaka enligt Shireen ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Påsktårta med ätbart fågelbo #bakamedanna
En påsktårta som du fixar i ett huj! Det blir choklad, maränger och ätbart fågelbo fyllt med påskens härliga chokladägg ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Petit choux – så gör jag #bakamedanna
Petit choux. Det har varit något som jag alltid varit skeptisk till att göra själv. Det känns krångligt att få ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Så gör jag macarons #bakamedanna
Onsdagen 15 mars kl. 19:00 bakar jag macarons i #bakamedanna live på Facebook. Jag delar med mig av mina bästa ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Marsipantårta och dekorationer i sockerpasta
Onsdagen den 8 mars gästas #bakamedanna av Karin Wernström Bergman som är grym på att göra dekorationer i sockerpasta av ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Kolasnittar med Nattbagaren
Ikväll bakade vi kolasnittar i #bakamedanna. Kvällens avsnitt gästades av Lars Nattbagaren Rudin. Vi bakade tillsammans småkakor som vi smaksatte på ...
Läs Mer
Läs Mer

Live-TV: Forma sötebröd på olika sätt
På lördag 11 februari kl. 13:00 så formar jag sötebröd live på Facebook. Det blir bland annat fyrfläta, något passande ...
Läs Mer
Läs Mer